måndag 25 april 2011

Nu kan man se ut

Sicken himla skillnad det blev. Det tror man inte förrens man har fått sina fönster putsade.
Eftersom jag mer eller mindre hatar att pusta förnster så ber man snällt sin vän Anna att komma hit och göra det.
Å swisch, swisch så var det gjort och det är väl inte konstigt det heller eftersom hon har en egen städ firma.
Blanck´s Städ & Trädgård kära vänner, glöm inte det! Bara att ringa om man vill ha en glad å alert kvinna som susar fram i sitt hem.
Tänkte jag skulle få ett kort på henne när hon var in action men si det hann man ju inte med för inne var jag å badade hunden, fixade lunch, ställde tillbaka blommor, drog runt med snabel grejen och fixade även äppelpaj.
Sen blev klockan så mycket att det var dax att dra iväg och köra ett Zumba pass på Korpen med den alltid lika trevliga å alerta Pia Fristedt.

Väl hemma igen så var det dax att sammanfatta allt som behövs göras inför husförsäljning och visning.
Energi deklarationen är gjord och nu även vatten prover är tagna, eller ja, kommer att ske i morgon.

Har även hunnit med att klämma mig i garage porten och inser nu så här flera timmar efteråt att utav 3 fingrar som blev klämda så är 1 utav dem större än det brukar, Tjoflöjt så det kan gå!!

1 kommentar:

  1. Go gumman!! Det var en härlig dag vi fick där tillsammans :) Nytta med nöje kan man säga. Och det var också ett rent nöje att hjälpa dig. Tur att vi tog ett tränings pass sen efter den gudomligt goda lunchen, (som i och för sig var nyttig) men sen kom ju den kaloririka äppelpajen och kompensera upp det hela... MUMS!! Kram vännen och tack för reklamen på din blogg ;)

    SvaraRadera