lördag 30 april 2011

Det har gått 5 månader sedan sist

Sen jag hade sex??? Näää faktiskt inte!!

Det är 5 månader sedan jag tog min sista prilla!!
Eller ja jo jag har fuskat. Jag har norpat ifrån min sambo och från min väninna Heidi men de snusar ju inte samma sort som mig så det har likson inte varit samma sak. Tillfredsställelsen har inte kommit som den ska
Så idag föll jag för frestelsen, jag köpte en dosa utav MITT snus, General Portion. Har varit grymt sugen den sista tiden och idag kunde jag inte stå emot.

Det är så mycket som har rört runt i mitt huvud den sista tiden så jag tänkte att kanske blir det lugnare om jag köper en dosa och tar mig en prilla och hittar lugnet.
Och hittade jag det?? Ja du, jag vet inte än.... Men gott var det men kanske inte så gott som jag trodde att det skulle vara.

Idag dricker jag både öl å vin å då är det alltid gott men vi får väl se i morgon om den åker i soporna eller om den (dosan alltså) ska ligga bredvid mig å stirra på mig eller inte. Är ju rätt så snål oxå så jag vill ju inte bara kasta bort den.

Fy Skäms på mig, eller??????

3 kommentarer:

  1. ojsan ojsan, ärtan. Jag kan absolut förstå "fallet" jag har ju också ddagar då jag gärna vill ta en cigg. Men vet du, kära Mona Påna, det är ingen katastrof. Bara att börja om igen:) Hoppas du hade kul i alla fall. Kramar

    SvaraRadera
  2. Åhh vad skönt att höra.....

    SvaraRadera
  3. Bra gjort. Jag har hur svårt som helst att sluta.

    SvaraRadera