onsdag 15 december 2010

Vi kunde ha förlorat honom

Vår kära lilla Curry kunde ha varit borta nu.....


I söndags kväll när sista promenaden skulle göras så ville han knappt gå och han började harkla sig som om något satt fast i halsen.


Så höll han på hela natten, flåsa och flämtade, gnydde och försökte kräkas. Kl. 5 på morgonen så slutar han äntligen och vi går ut på en kortis. Han kunde kissa lite sen ville han hem.


I måndags så låg han bara och inte ett dugg intresserad av maten eller nåt. På eftermiddagen så upptäcker sambon att han är väldigt uppsvälld i magen. Vi avvaktar och ser om det går över men nä det gjorde det inte.


Tisdag morgon ringer jag veterinären så fort de öppnar och vi får komma dit till kl.10.30 och tur var väl det för det var nämligen livshotande. Curry hade fått magvred. Magsäcken har tydligen vridits sig så att inget kommer varken ut eller in. Så det blev operation på en gång. Hade vi väntat senare på dagen eller till dagen efter hade det nog varit försent.... Usch hemska tanke....


Så kl.19 igår kväll fick vi hämta honom och han såg så ämlig och trött ut. Lilla Gubben..... Men han blev glad att se oss så det lilla han orkade så viftade han med svansen. Det är hundar det, glada hur trött och ämliga de än är.


Idag onsdag så är han tillbaka för han behöver ha dropp så nu ligger han där och får det. Så sen så hoppas vi att vi får ha honom hemma igen.


Opertionen hade iaf gått bra men tydligen så är det en väldigt stor och omfattande operation och inte många som klarar detta. Men han svarade bra på den och de tror inte att det ska var några problem men nu är det vila och ro de närmaste dagarna som gäller.



TinTin fick även han följa med igår för att få sig en spruta. Han tycker det ju är så lattjo och vara i sin väska men knappast att åka iväg i den. Men han är ju nyfiken så det var spännande att vara på djurkliniken. På vägen hem så klättrade han ur väskan och utforskade bilen istället.

4 kommentarer:

  1. Men fy vad otäckt!! Vilken tur att han fick hjälp i tid!! Stackaren, tänk vad ont det måste ha gjort... Hoppas nu att han repar sig fort och får komma hem. Kram!!

    SvaraRadera
  2. vilket helsicke! Stackars stackars lilla Curry. Pussa doggen från mig

    heidi

    SvaraRadera
  3. Tack snälla för er omtanke, han är mycket piggare nu men ska på återbesök i morron.

    SvaraRadera
  4. håller tummarna för att det går bra!

    SvaraRadera