fredag 14 januari 2011

Förhandsvisning

Jaha, då var det dax för bio igen då, igår. Är man bioklubbsmedlem som jag är så får man gå på lite förhandsvisningar och man har ännu större chans att vara med om man är Guld medlem och naturligtvis så är jag det.

Så min vän Heidi fick även denna gång vara med till hennes stora glädje och det är kul att kunna glädja folk och det gjorde även denna film vi såg.

Love and Other Drugs

Bara titeln säger en hel del tycker jag. Kärlek är en sjukdom och till det behöver man medicin..
Anne Hathaway spelar en parkinson sjuk kvinna och hon gör det riktigt bra. Hon är värd en Oscar för det, helt klart!
Hon låter sig inte knäckas av sjukdomen och lever livet med råge men hon vill inte knyta sig an någon kärlek. Tills hon möter supersäljaren Jamie.
Hon vill men vill ändå inte. Mycket kan gå fel anser hon som lever livet just för stunden.
Humoristisk film när allvar möter kärleken, om vad man är beredd att göra för den man älskar och om hur ljuvligt och eländigt livet kan vara.

Helt klart sevärd film. Är man inte kär när man går ut därifrån så blir man det då oavsett om man har en partner eller inte.
Men vem har sagt att livet är som på film??? Näää, knappast. Livet är absolut inte som på film men man kan väl få drömma sig bort i t.ex. Jake Gyllenhaals härliga ögon........

4 kommentarer:

  1. den var riktigt bra! Och sen inser man att livet faktiskt inte är sådär rosenskimrande underbart när man kommer hem...suck

    SvaraRadera
  2. Klart livet är som en film ibland, det blir ju vad man gör det till :D

    SvaraRadera
  3. Säger han så har det så bra....

    SvaraRadera