lördag 1 januari 2011

1:a dagen på det nya året

Jaha, då var det ett nytt år då. Nu ska man börja lära sig att skriva 2011 istället för 2010. Precis när man har lärt sig det det där då kommer nån på att man ska byta. Hrm....

Hur tillbringar man en dag som denna då?
Nja många ligger ju och är bakfull men eftersom vi hade en lugn och stilla kväll igår så är det inget för oss. Att vara bakfull idag alltså.

Först så vaknar man upp till en 2 ½ årings gälla prat. Brordottern är på besök nämligen.
Sen så drar man upp rullgardinen och upptäcker att det är halvt om halvt storm ute och naturligtvis så snöar det även ute. Jaha, bara att ta doggen och ut å pulsa då och det var precis vad vi gjorde. Pulsa, pulsa...
Sa åt Curry att idag så är det en sån där dag när man har kissat och bajsat då får man gå hem och snacka om att han var snabb på att göra ifrån sig. Och hem vände han direkt.

Sen åkte vi iväg till farbror Billy & tant Barbro som Curry ska få bo hos när vi är utomlands om ca 1 mån. Det var dags för första inskolningsdagen och själv så åkte vi på bio under tiden de fick roa sig ihop.

Bion blev senaste Harry Potter filmen och det var väl tur att jag sa till sambon att detta var del 1 för annars hade han blivit smått fundersam och funderat vad som hände med resten av filmen. Filmen var väl hyfsad, svårt att säga eftersom den inte är avklarad vill säga. Men de var väl som de andra HP filmerna.

Sen iväg och hämtade Curry som blev överlycklig över att se oss, han är ju sällan hos några andra så att se oss igen var ju som himmelriket kändes det som. Sen hem igen och tillredde tacos.
Brorsdotter åt inte himla mycket och tyckte det var roligare att mata Curry med gurka istället och att lägga pussel.

Nu väntar förhoppningsvis en bra film och bara soffläge!!

1 kommentar: